2010 HACİBEKTAŞ ETKİNLİĞİ’MİZ

Ana Sayfa » Faaliyetlerimiz » 2010 HACİBEKTAŞ ETKİNLİĞİ’MİZ
Tarih : 17 Ağustos 2010 - 15:22

Creative DiVi 428

Sarıyer Belediyesi’nin Derneğimize tahsis ettiği otobüsle 14 Ağustos akşamı dernek üyelerimizle yola cıktık,15 ağustos sabahı Nazlı ana’nın evine vardık bizleri gören Nazlı ana  çok hoş karşıladı evini bizlere açtı evi gerçekten çok güzel  ve şirin,evinin dışındaki Kurban kesim yeri ve kurban pişirmek için özel yapı bahçesi müsait olduğu için Cemimizi yaptık Birlik kurbanımızı kestik cemimize dernek üyelerinin dışında orada bulunan misafirler ve Hacıbektaş halkından da katılım oldu.

Hacıbektaş Veli Okmeydanı Cem Evi’nin Başkanı sn Kamil AYKANAT Semah ekibimizi davet etti Yol TV Semah ekibimizi izledi ve çekimler yaptı daha sonra Belediye önünde semah döndük İstanbul Alevi Derneği Hubyar semah ekibimizin otantik oluşu olağan üstü ilgi gördü, çeşitli TV ve gazete’çiler çekimler yaptı remiler çektiler bu ilgi bizleri mutlu etti.

16 Ağustos Hacıbektaş açılış törenlerinde bulunduk, 16 Ağustos saat 15.00 de Hacıbektaş’tan ayrıldık İstanbul Alevi Derneği olarak Cemimizi yapmanın, Birlik Kurbanımızı kesmenin huzuru içinde evimize döndük.Derneğimize yapmış olduğu katkılarından dolayı Sarıyer Belediyesine teşekkür ederiz

Yönetim Kurulu adına

BAŞKAN