Ana Sayfa » Haberler » Alevi Kültür Derneklerinin 2 Mayıs Pazar Günü Yapılan Olağanüstü Genel Kurulunda Tekin Özdil Aday Olmadı
Tarih : 24 Aralık 2014 - 13:04

Genel Kuruldu uzun bir konuşma yaparak Başkanlığı döneminde yapmış olduğu hizmetleri aktaran Özdil, ‘’Gelmesini bilenler, gitmesini de bilmelidir, bu nedenle aday olmama kararı aldım’’ dedi. Kararının yeni olmadığını en son göreve geldiğinde bu kararı aldığını ancak, örgütlülüğün bir çalkantıya girmemesi için o zaman açıklamadığını, bu genel kurulun 15 gün öncesinde bunu örgütüne bildirdiğini söyledi’’ .

Tekin Özdil Genel Kurulda uzunca süre ayakta alkışlandı. Duygulu anlar yaşandı. Tekin Özdil, Alevi kamuoyunda bilge ve örgütçü tavrıyla tanınmaktaydı.

Alevi Kültür Derneklerinin genel kurulu Zeynel Can ve Selahattin Özel’in başkan adaylığındaki yarışa sahne oldu. Bu yarışı Selahattin Özel kazanarak, Alevi Kültür Derneklerinin yeni başkanı oldu.