‘Alevilere dokunma’ sloganı

Ana Sayfa » Haberler » ‘Alevilere dokunma’ sloganı
Tarih : 24 Ağustos 2010 - 13:42

BALKIZ: PİR SULTANLAR GİBİ DÖNECEĞİNDEN EMİNİZ

Alevi Bektaşi Federasyonu Genel Başkanı Ali Balkız ile bazı Alevi sivil toplum kuruluşları temsilcileri de Oktay’ı ziyaret etti.

Balkız, ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen sürede kafalarının karıştığını belirterek, bir taraftan bir şebekenin üzerine gidildiğini, diğer taraftan gazetecilerin, akademisyenlerin de o karanlık kişilerin arasında addedildiğini söyledi.Oktay’ın “hukuku ve suçun ne olduğunu” iyi bildiğini belirten Balkız, “Oktay, bizim dedemiz ve inanç önderimizdir. Biz Seyfi Oktay’ın buradan Pir Sultanlar gibi ayrılacağından ve Pir Sultanlar gibi döneceğinden eminiz” diye konuştu.