Aşure Etkinliği‏

Ana Sayfa » Derneğimiz » Aşure Etkinliği‏
Tarih : 28 Ekim 2015 - 18:05

Aşure kazanı

Aşure Etkinliğimize katılan ve destek veren Üyelerimize, Sarıyer Belediyesine, Kara Çavuş Köyüne, Okmeydanı Sosyal Derneğine, Divriği Hüseyin Gazi Derneği’ne, Mahalle Muhtarına ve Heyetine, Ulutepe Spor Kulübüne, Ormanözü Köyüne, Mehelle sakinlerine Dedemiz Hüseyin Arslan’ Aşık Kemal Karabacak ve bizlere destek veren Tüm Canlara ayrı ayrı teşekkür ederiz.

İstanbul Alevi Derneği.Yönetim Kurulu adına Başkan Rüştü DURNA