Aşure Etkinliği

Ana Sayfa » Faaliyetlerimiz » Aşure Etkinliği
Tarih : 20 Kasım 2014 - 23:57

Dede Hüseyin Asrlan’ın Duası ile başlayan Aşure Etkinliği büyük ilgi gördü İstanbul Alevi Derneği Üyeleri, Ulutepe Spor Kulübü Üyeleri ve ’Ovacık Derneği’nin yanında Mehelle sakinlerinin katılımı coşku yarattı.  Aşure Etkinliğimize katılan Tüm Kurum ve Kuruluşlara, Üyelerimize, Ulutepe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyelerine, Ovacık Köyüne ve Mehelle sakinlerine, Derneğimize destek veren Sarıyer Belediyesine ayrıca Aşuremizin pişiren  Meliha Durna ve Bahar Bayri’ye Yönetim Kurulu olarak teşekkür ediyoruz.