Dedemiz Hüseyin Arslan’ın önderliğinde.

Ana Sayfa » Faaliyetlerimiz » Dedemiz Hüseyin Arslan’ın önderliğinde.
Tarih : 20 Ocak 2014 - 23:39

19 Ocak 2014 Pazar günü Rızalık Cemimiz için Beşiktaş Cem Evinde Dernek Üyeleri ve gönül Üyelerimizle birlikte bir araya gelerek eda ettik.

Dedemiz Hüseyin Arslan’ın önderliğinde.

Zakirlerimiz

Hüseyin BEKTAŞ,

Cihan Mert, TAŞDELEN

Ahmet TELCİ,

Müslüm KARATAŞ

Selahattin AKARSU

Bu beş Zakirlerimizin güzel deyişleri herkese harika duygular yaşattılar hepsinin yüreklerine sağlık.2014 Yılında Tutacağımız üç gün medet Muret- yedi gün Hıdır Ellez- On iki gün Muharrem- kırk sekiz Perşembe Oruçlarını tuta  bilmek için Rızalık suyu içilmesi ve razılık alınması için bir araya geldik.

İlk önce Dedemiz Tüm Canlardan razılık istedi alacağı vereceği olan var mı? Diye sordu Ve daha sonra Birbirinden razı olduğunu gören Dede Hizmetlerin yürümesi için talimatını verdi.

12 hizmetin bitiminden sonra

Rızalık suyu içildi,

Gönüller Semahı ile devam etti,

Daha sonra Lokmalarımı yedik.

2015 yılı Rızalık Cemimize sağ selim kavuşmak dileğimizle.

Boz Atlı Hızır cümlemizin yoldaşı olsun…

Yönetim Kurulu adına Bşk Rüştü DURNA