Doğumdan, Ölüme Alevi Rehberi

Ana Sayfa » Faaliyetlerimiz » Doğumdan, Ölüme Alevi Rehberi
Tarih : 07 Aralık 2013 - 23:37

İstanbul Alevi Derneğinin çıkardığı “Doğumdan, Ölüme Alevi Rehberi “ adlı bu kitabı basılmadan önce heyet olarak okuyup inceledik. Gerekli şerh ve değişikleri yaptık. Son halin alınmasında karar kıldık. Bu kitabın toplumumuza, inancımıza, yolumuza, hayırlı bir işe vesile olmasını diliyoruz. Hizmet bizden kabulü Haktan olan gerçeğe Hü.

Heyete katılanlar ve kitaba katkı sağlayanlar bu kitabı değerleyen, araştırıp hazırlayan İstanbul Alevi Derneği Başkanı Rüştü DURNA Başkanlığındaki heyette bulunan canlar: Dede Ahmet TELCİ, Dede Hüseyin BEKTAŞ, Dede Kemal ASLAN, Dede Selahattin AKARSU, Dede Mehmet YILMAZ, Dede Erdoğan SOLAK, Dede Ahmet YAVUZ , Dede Selahattin TELCİ, Sofu Salih ŞAHİN, Yazar İsmail AYDOĞMUŞ, Rıza ÇALIŞKAN,Bekir ATAMAN hazır bulunmuşlardır.                                                                                                                                    Bu kitabın yayınlanmasına imza koymuşlardır.

Bu kitaba fikirsel katkı olarak , Kitaplarından alıntı yaptığımız Bin Ali DOĞAN Dede, İrene MELİKOF ve İbrahim Ethem DOĞANAY’a ve fikirlerinden faydalandığımız Haydar DEMİRAYAK a da teşekkür ediyor ve saygı ile anıyoruz.07 Aralık 2013 Cumartesi