Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Ercan Geçmez

Ana Sayfa » Haberler » Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Ercan Geçmez
Tarih : 11 Eylül 2010 - 15:39

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı; 12 Eylül’de referanduma neden ”hayır” diyeceklerini açıkladı. Vakıf Başkanı Ercan Geçmez, ”eşit yurttaşlık için bu anayasa metnine hayır diyeceğiz” dedi.

12 Eylül’de referanduma hayır oyu vereceklerini açıklayan Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Ercan Geçmez, bu anayasa değişikliğinin yargı bağımsızlığını ortadan kaldıracağını öne sürdü.

Geçmez, “hiçbir talebimiz yerine getirilmemiştir. söz konusu anayasa değişikliğinde de eşit yurttaşlığın önünü açacak hiç bir madde yoktur” diye konuştu