Ana Sayfa » Faaliyetlerimiz » Hacı Bektaş’ta 16 Ağustos 2013 Cuma günü Kurbanlarımızı kesip lokmalarımızı yedik
Tarih : 19 Ağustos 2013 - 23:35

Hacı Bektaş’ta 16 Ağustos 2013 Cuma günü Kurbanlarımızı kesip lokmalarımızı yedik,Cemimizi yaptık, Dedemiz Kemal ASLAN, Zakirlerimiz saz ile Cihan Mert TAŞDELEN, Kemençe ile Mehmet Dağdeviren’di. Semahcılarımız Raziye BIYIK, Fidan DIŞBUDAK,Fadik CAKIN, Yüksel CALDA, Rüştü DURNA, Mehmet YILMAZ, Cemal ÇELİK. Halil İbrahim CALDA, Cemal CAKIN, Mustafa BUDAK, Bekçi’miz, İsmail AKGÜN, Gözlekçi’miz Bektaş DIŞBUDAK, Kurbancımız Mehmet DURNA,Meliha DURNA Kameramızı Hasan GÜDER çekti. Cemimize Tokat Ulutepe’den,  Bergamadan,Sivasdan, İstanbuldan, Antalyadan, Hacı Bektaş halkından katılımcılar oldu.  Şişli Belediyesine ve bize destek veren Tüm Canlara yönetim adına teşekkür ederiz. İstanbul Alevi Derneği.