Hacıbektaş’ı Veli etkinlikleri

Ana Sayfa » Faaliyetlerimiz » Hacıbektaş’ı Veli etkinlikleri
Tarih : 19 Ağustos 2011 - 22:55

Derneğimize destek veren Kurum ve Kuruluşlara, Hacıbektaşda evini bizlere açan Nazlı ŞAHİN’e,  Hacıbektaş Veli Okmeydanı Şubesine ve Başkan Kamil AYKANAT’A Sarıyer Belediyesine ve Başkan Şükrü GENÇ’E teşekkür ederiz.

15.08.2011 de Hacıbektaş’da Nazlı ŞAHİN’in evinde Cem yaptık Kurban kestik Lokma yedik.

Kurbana ve Cem e katılan Canlar:

Dede Hüseyin ASLAN, aşık Turan TANDOĞAN,Rıza ÇALIŞKAN,Esengül ÇALIŞKAN,Selahattin TELCİ,Selvi SUR.Derya SUR,Halil AKTAŞ,Leyla KOLLA,Ağül DOĞDU,Döndü GÖREN,Mehmet DEMİR,Gamze Demir,Saniye AYDIN ,Servet AYDIN,Mavuş ÖZĞÜL,Yeter ÖZĞÜL,Aysel ALUÇ,Onur ÖZĞÜL,Mehmet BALTA,Yeşim AKBIYIK,Arife AKBIYIK,Umutcan BAL,Iraz BAL,Tuğba BAL,Fevzi KARAGÖZ,Durdane KARAGÖZ,Benli CEBECİ,Adem ŞAHİN,Fadik ŞAHİN,İnci ŞAHİN,Şirin ÖZEN,Sezer YAVUZASLAN,,Adulu KAYA,Gönül DELİKTAŞ,Kani ARKIN,Sati ARKIN,Meryem DELİKTAŞ,Ece ALIÇ,Onur AYKIZ,Filiz ARDINÇ,Sibel POLAT,Aycem EROĞLU,Alican DURNA ,Ali DURNA,Çiseli AKCAN ,Halil AKCAN,Tütca  AKCAN,Seyit AYKANAT,Yeter CEKİRGE,Gökhan BORA,Gülhan BORA,Nazlı ŞAHİN ve Bergama’dan gelen canlar.                      Kurbanları Hayır defderine yazıla,

Hünkar Hacıbektaşı Veli şefahat eyleye,

Hubyar yardımcıları, Hızır yoldaşları ola.

Yönetim Kurulu adına

Başkan