Halk ozanı Ruhi Su şarkılarla anılıyor

Ana Sayfa » Haberler » Halk ozanı Ruhi Su şarkılarla anılıyor
Tarih : 30 Eylül 2010 - 15:52

Boğaziçi Üniversitesi Garanti Kültür Merkezi de “Ruhi Su 25. Yıl Anma Gecesi” düzenleyecek. Ruhi Su Dostlar Korosu’nun çağrısıyla düzenlenecek anma gecesine koroyu 1975’ten bu yana çeşitli dönemlerde yönetmiş tüm şefler ve koroda görev almış üyeler katılacak.

Boğaziçi Üniversitesi Garanti Kültür Merkezi’nde 20.00 – 22.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikte, koroya emeği geçen çeşitli kişilere de plaketleri sunulacak. Girişlerin ücretsiz olacağı gecede 150’nin üzerinde koro üyesi, Ruhi Su Dostlar Korosu’nun unutulmaz şarkılarını seslendirecek. Gecede ayrıca barkovizyon gösteriminin yanı sıra “Fotoğraflarda Ruhi Su” sergisi de düzenlenecek.