HUBYAR DERNEĞİN’DEN DUYURU

Ana Sayfa » Haberler » HUBYAR DERNEĞİN’DEN DUYURU
Tarih : 20 Temmuz 2010 - 15:08
DEĞERLİ CANLAR ;
BU YIL 25.07.2010 PAZAR GÜNÜ YAPACAĞIMIZ HUBYAR ANMA ETKİNLİKLERİNE TEKELİ YAYLASI`NDA   HUBYAR da KIRKLAR AŞKINA 40 KAZAN 40 KURBAN     AŞKI  İLE HAZIRLANIYORUZ.
AMAÇ BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ  PEKİŞTİRMEK , HUBYARA GÖNÜL VERENLERİ BİR ARAYA GETİRMEK, BIRLIKTE LOKMA YEMEK OLACAKTIR.
HAYDİ CANLAR 40 KAZAN da KURBANIM KAYNASIN DİYORSAN, BURDAN BİR LOKMADA SEN ALMAK İSTİYORSAN BU KAFILEYE KATIL VE O GÜN TEKELİ YAYLASINDA  OL
AYNI ANDA 40 KAZAN  KAYNAYACAK , KURBANLAR TIGLANACAK, GÜLBENKLER CEKILECEK; AYNI ANDA BIRLIKTE LOKMALAR YENECEK.
DEĞERLİ CANLAR BİZ SÖZÜMÜZÜ SÖYLEDİK,
SİZLER BU PROJE KAPSAMINDA 40 KAZAN da BENİM DE KURBANIM PİŞSİN BENİM DE LOKMAM YENSİN DİYORSANIZ,
SİZLER 40 KAZAN da BENİM DE EMEĞİM OLSUN DİYORSANIZ,
SİZLER 40 KAZAN dan BENDE LOKMA ALAYIM DİYORSANIZ,
SİZLER BU PROJEYE BENDE ŞAHİT OLAYİM DİYORSANIZ.
ONBİNLER LOKMA ALA            NİYETLER YERİNİ BULA
LOKMALAR KABUL OLA          DERTLERE DERMAN OLA
HAYDİ CANLAR HEP BERABER BİRLİĞİMİZE DİRLİĞİMİZE KESİLECEK BU KURBANLARDAN LOKMALARINIZI  ALMAYA SİZLERİ TEKELİYE BEKLİYORUZ.
– Kurban Bağış Alt Sınırı 100 .00 TL
Hesap Numarası