Hubyar ocağından Dede: Kemal ASLAN,

Ana Sayfa » Faaliyetlerimiz » Hubyar ocağından Dede: Kemal ASLAN,
Tarih : 01 Ocak 2013 - 23:25

Muharrem Orucundan önce her sene Dernek Üyeleri ve katılımcı Canlarımızla bir araya gelip Rızalık alıp Orucumuzu tutmaya başlıyoruz, Dernek Üyelerimizin isteği üzere bu seneki Rızalık Cemimizi Kartal Cem Evinde yaptık.

Hubyar ocağından Dede: Kemal ASLAN,

Baba Mansur Ocağından: Dede Mustafa DÜZĞÜN,

Baba Mansur Ocağından: Dede Hasan ŞEKER,

Pir Sultan Ocağından Dede: Musa GÜZEL, Bizlere Rızalık verdi. Derneğimize destek veren, Hubyar köyü, çayır köyü, sekücek köyü, orman özü köyü, kızoğlu köyü, kervensaray köyü, Ardahan kalecik köyü, Sivas çaltılı ve uzunbağ, ulutepebeldesi, şişli Belediyesi ve Kartal Cem Evi Yönetim Kuruluna ayrıca Başkan İsmail Saçlıya teşekkür ederiz.

Yönetim Kurulu adına Başkan Rüştü DURNA.