HUBYAR SEMAH EKİBİMİZ TOKAT YAYIN GRUBU TARAFINDAN 1.İNCİ SEÇİLMİŞTİR

Ana Sayfa » Faaliyetlerimiz » HUBYAR SEMAH EKİBİMİZ TOKAT YAYIN GRUBU TARAFINDAN 1.İNCİ SEÇİLMİŞTİR
Tarih : 16 Ocak 2012 - 23:06

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen İş ve Yönetici dünyası, Sanat, Spor, Sivil Toplum kuruluşları dalında Tokat Enler Ödül Töreni bu yıl 14 0cak 2012 Cumartesi akşam saat 18 – 23 arası İstanbul Bahçelievler Belediyesi Kültür Merkezi yeni sahne (Belediye Başkanlığı alt katında)  yapıldı.

İstanbul da 12 yıldır yayın hayatını sürdüren Tokat Kültür Haber Dergisi ve Tokat Gündem Gazetesi yayın kurulunun her yıl geleneksel olarak düzenledikleri Tokat Enler Ödül Töreni 14 Ocak tarihinde düzenlenen tören ile yapıldı ,Sahada yapılan anketler ve özel jüri oyları ile başarılı bulunan İş, Yönetici, Sanat, Spor, Sivil Toplum dallarında yapıldı ,törende toplam kırk ödül dağıtıldı.

İstanbul Alevi Derneği Hubyar Semah Ekibimiz Tokat Enler Ödülünü ikinci kez almış bulunmaktadır.