Hubyar’da Büyük Etkinlik buluşması

Tarih : 25 Temmuz 2014 - 23:18

hubyar-2014

Sevgili Canlar,
Bu sene 11’ncisi  yapılacak olan Hubyar Anma Etkinlikleri 30 Temmuz  2014 Çarşamba günü gerçekleştirilecektir.
Hubyar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği ve Hubyar Eğitim Vakfı, her yıl olduğu gibi bu yılda ‘BÜYÜK BULUŞMA’ya hazırlanıyor.

Yine her yıl olduğu gibi 29 Temmuz 2014 Salı Günü günü Saat 14.00 te Hubyar Türbesi Önünde Anma Etkinliği yapılacak, aynı günün akşamı Pir Evinde Orada bulunan canlarla Lokma Cemi yapılacaktır.

Hubyar’da Kırklar Aşkına 40 Kazan 40 Kurban Uygulaması;

Değerli Canlar, Kurban bağış yapmak isteyenler için de kayıt açmış bulunmaktayız.

Projemizde  benim de lokmam bulunsun diyen Canlar 100 .-TL karşılığı kayıt yaptırabilirler, Dileyen  500 .-TL. karşılığında Canlı Kurban bağışlayabilir. Canlı Kurban bağışında bulunan canların Kurbanı Komitemiz tarafından  tedarik edilecek kendisinden tekbirleme esnasında kendisi veya bir yakınının hazır olması istenecektir.Şimdiden Kurbanlarınızın kabul olması dileklerimizle.

İrtibat:Bşkan Mehmet: SARIYAR:0532 497 52 64

Kadınlar kolu Bşk:   Lale  YILMAZ:0542 537 61 40