Ana Sayfa » Faaliyetlerimiz » İstanbul Alevi Derneği olarak bu sene de Hacı Bektaşı Anma Şenliklerine iştirak ettik
Tarih : 18 Ağustos 2012 - 23:20

İstanbul Alevi Derneği olarak bu sene de Hacı Bektaşı Anma Şenliklerine iştirak ettik. , Derneğimizin üyelerine Sarıyer Belediyesi araç tahsis etti. Hacı Bektaş’a geldiğimizde Türkiye’nin her bir yanından canlar buraya akın etmişti.  Berrin Sulari Davut Sulari’nin büstünün açılışına  Semah Ekibimizi davet etti büstün önünde Semah döndük. 16.30 da Cemimiz başladı. Dedelerimizden Hüseyin Bektaş kurbanları tekbirledi. On iki hizmet bitiminde lokmalar yendi. Bizlere burada destek veren Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e,Bağcılar Cem evi Başkan yardımcısı Zeynel Abidin Koç’a ve yönetim kuruluna, Hacı Bektaş Veli Cem Evi Okmeydanı Başkanı Zeynel Şahin ve yönetim kuruluna  ve üst kurul delegesi Kamil Aykanat’a  Bergama’dan gelip cemimize katılan canlarda teşekkür ederiz.

Ayrıca Hacı Bektaş’da bizlere evini açan Nazlı Ana’ya ve Ali Seyit aykanat’a sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

İstanbul’dan  Hacı Bektaş’a gelen canlarımızın isimleri

ADI SOYADI