Paneleimize destek veren

Ana Sayfa » Faaliyetlerimiz » Paneleimize destek veren
Tarih : 25 Mayıs 2014 - 23:45

???????????????????????????????

Levent Kültür Merkezinde yaptığımız Panele destek veren Sunucu Müslüm TÜRKCAN, Moderatör Ercan DURNA, Karacaahmet Cem Evi Dedesi Celal CELİK, Kartal Cem Vakfı Başkanı İsmail SAÇLI, Barış TV Program yapımcısı Ayhan AYDIN, Şair Hanife YILMAN, Halk Ozanı Selahattin AKARSU, Halk Ozanı Hüseyin BEKTAŞ, Sanatçı Cihan Mert TAŞDELEN, Moderatör Ercan DURNA, Sunucu Müslüm TÜRKCAN, Âşık Erdoğan SOLAK, İstanbul Alevi Derneği Hubyar Semah Ekibi

ve   Bizlere destek veren, Hubyar, Ahmet Alan, Ulutepe, Kızoglu, Ormanözü, Ağcaşar, Filtise, Catalkaya, Dündar. Olukbaşı, Minerakaya, Çayır, Kalecik, Kapıcı, Damuderesi, Derbentci, ( Divriği )Uzunbağ, Keçeciler, Musullu Köylerine ve Tüm Kurum, Kuruluşlara ayrıca katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ederiz. Yönetim Kurulu Adına Başkan Rüştü DURNA