Üyelerimize duyrulur

Ana Sayfa » Haberler » Üyelerimize duyrulur
Tarih : 05 Temmuz 2010 - 15:03

Değerli Canlar.. Hubyar Derneği, Almus Hubyar köyünde düzenledikleri etkinliklerde taliplerden ve sivil toplum örgütlerinden “Hubyar aşkına kurban bağışı” adı altında adak adayanlardan bir ücret karşılığında kurbanlarını kesmek için kampanya başlatmışlardır.

İstanbul Alevi Derneğimizin üyeleri de böyle bir kampanyaya destek olmak adına aramızda topladığımız kurban parasını teslim ettik.

Hubyar Derneği bağış yapanları kendi Web sitelerinden yayınladı.

Ne hikmetse; İstanbul Alevi Derneği üyelerinin yaptığı bağış oraya Dernek olarak değil de başkanının adı yazıldı.

Halbuki bu bağış kişi olarak değil de İstanbul Alevi Derneği olarak yapılmıştır. Bizim anlayışımıza göre “asıl olan şahışlar değil yaşaması gereken kurumlardır”.

Rüştü Durna